Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mf
mfgr - 28-12-2010 21:49:02
Huishouden & Energie

Administratiekosten Eneco?

Ik ontving vandaag een brief van eneco dat ze, naast de termijn die ik nog moet betalen, 30 euro administratiekosten willen ontvangen. wat blijkt: ik heb de 'voorschotnota's' de afgelopen drie maanden betaald rond de tijd dat zij met een eerste aanmaning kwamen. nu heb ik hun aanmaning niet nodig om mijn rekening gewoon te betalen, maar goed.

de vraag is deze: is het redelijk om 10 euro (!) administratiekosten te rekenen voor een aanmaning? ik meen eens gezien te hebben bij kassa (het tv-programma) dat het absurd is om hier geld voor te vragen, in ieder geval bij een eerste aanmaning. en door nu met een soort 'navordering' te komen op drie van dit soort eerste aanmaningen heb ik helemaal het gevoel genept te worden.

heb ik een voet om op te staan als ik weiger hierin mee te gaan, of moet ik gewoon meedoen met deze vorm van struikroverij?

advies is welkom.