Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
merkesteijn - 05-01-2011 13:29:08
Geldzaken & Recht

huisaankoop

Mij dochter en schoonzoon zijn bezig met financiering van eigen huis. het bod is geaccepteerd. echter er wordt advies gegeven om een soort bouwkosten financiering van 15.000 euro erbij te nemen.deze bonnen van de bouwkosten dienen binnen 2 jaar ingedient te worden. dit zou, vertelde de financier een fiscaal trucje zijn? en hun maandelijkse hypoptheek lasten zouden hierdoor 20/25 ,- euro lager per maand uitkomen. is dit fiscaal belasting technisch een voordeel voor hun of niet? de bouwkosten kunnen zij zelf betalen van eigen gespaard geld(royaal).
ik heb als vader hierover mijn bedenkingen, daar ik van mening ben, wat je niet hoeft te lenen, moet je lager in de kosten uit komen...een bank geeft niets gratis of kado.