Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ba
bartverbeet93 - 22-02-2011 21:18:40
Geldzaken & Recht

DHL laptop kwijtgeraakt

Geachte heer/mevrouw,

23 november 2010 heb ik mijn acer laptop ter reparatie opgestuurd naar het acer repair centre in duitsland. de laptop is, na ontvangst van een e-label en na het maken van een afspraak voor het afhalen, hierheen gestuurd met ups.

na er een tijd lang niks meer van te hebben gehoord, ben ik gaan bellen naar het acer contact centre. deze vertelde mij dat de laptop was gerepareerd en naar mij was verstuurd.

toen ik na een week nog niks had ontvangen, ben ik weer gaan bellen. ik heb wekenlang hierheen gebeld, tot ik na vele verschillende medewerkers met vele valse beloftes (bijv. niet terugbellen zoals ze hadden beloofd) eindelijk iemand aan de lijn kreeg die ging opzoeken waar mijn laptop was gebleven. toen ik, nadat er weer een week verstreken was zonder iets te horen, de hoop bijna had opgegeven, kreeg ik op 27 januari 2011 een mailtje waarin hetvolgende stond:

"ik hoorde van mijn collega dat het onderzoek naar uw mobiele telefoon ongeveer twee weken in beslag neemt.daarna moet er duidelikjkheid zijn zodat in geval van verlies overgegaan kan worden tot vervanging of restitutie van uw systeem. "

een kleine twee weken later kreeg ik inderdaad een brief thuisgestuurd van dhl, waarin mij werd gevraagd aan te geven of ik het pakketje, mijn laptop, had ontvangen. deze brief heb ik vorige week donderdag, 15 februari, teruggestuurd in de retourenvelop met de mededeling dat ik de laptop niet heb ontvangen. sindsdien heb ik niks meer gehoord.

ik zou graag willen weten wie er nu aansprakelijk is en waar ik recht op heb.


alvast bedankt,

bart verbeet.