Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

cr
cruelfairy - 07-02-2012 10:55:55
Vrije tijd & Tuin

ook opgelicht door het nederlandsche muntenhuis?

1 grote oplichtersbende daar bij het zogenaamde nederlandsche muntenhuis!
het wordt tijd dat hier eens wat breder aandacht aan besteed wordt!
case1. goudbaartje besteld, moet vooraf betaald worden, betaling gedaan en daarna 4 weken geen reaktie meer. op 7 januari 2012 bel ik voor uitleg, staat er ineens een bandje op met de mededeling alsof het ontzettend druk is met bellers en ik even moet wachten. na 1,5 uur heb ik de telefoon maar neergelegd.
case2. gezin besteld 2 goudbaartjes van 5 gram. beide echtelieden krijgen bevestiging van hun bestelling in hun email. na 3 weken niets gehoord te hebben besluiten ze eens te bellen: tja, de bestelling was wel ontvangen maar er was nog geen betaling gedaan (onmogelijk als ze dus geen acceptgiro ontvangen!) maar die zou alsnog die dag verzonden worden.
3 weken later nog immer geen bericht en zowel in de post als in email geen kennisgeving van wat dan ook.

kortom: het lijkt hier om een mooi opgezette oplichting te gaan: als je betaald ben je je geld kwijt, als je niet betaald omdat je geen acceptgiro ontving blijft hun reaktie een verzoek om onmiddelijke betaling.
het hele verhaal over de serie goudbaartjes is inmiddels ook niet meer op hun site terug te vinden!

waarschuwing: ga nooit met dit soort afzetters/oplichters in zee!!! als je een munt of iets dergelijks wilt kopen, kijk eens op ebay.nl of ga eens naar een muntenverkoper waar je gewoon de winkel in kunt lopen.
momenteel bieden ze romeinse munten aan voor 69 euri!!! op ebay vindt je dezelfde munten en vaak ook nog van beter kwaliteit voor tussen de 5 en 10 euro!
ook oude guldens en rijksdaalders kun je voor een fractie van de door het muntenhuis gevraagde prijs gewoon bij de muntenboer of op ebay kopen. bijkomend voordeel is dat je ze dan ook geleverd krijgt binnen afzienbare tijd!

en de reaktie van het nederlandsche muntenhuis...och die komen dan weer met een of ander klotesmoesje aanzetten...of met een bandje (twee verschillende zelfs!) waar gesteld wordt dat het ontzettend druk is......(met het ontruimen van het pand en het cashen van betalingen wellicht?)