Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jannanas - 29-02-2012 10:47:29
Geldzaken & Recht

Vervallen tegoedbon?

Ik heb in augustus 2010 een tegoedbon gekregen toen ik een bikini terug bracht naar de winkel die ging roesten ( ten minste: de ring die erin zat, in het broekje. ik kreeg geen geld terug maar een bon, de bikini's waren destijds al zo'n beetje uitverkocht want het was achterin het seizoen.

die bon ligt nu nog bij mij. er staat geen einddatum op. ik was vorig jaar zomer hoogzwanger, dus toen maar geen nieuwe bikini aangeschaft.

nu wordt de winkel overgenomen door een ander bedrijf. ik kwam hier vorige week achter. ik heb net gebeld hoe het gaat met de bon, en volgens die meneer komt die te vervallen. en de winkel is per nu dicht ( zou per 1 maart maar is een dag eerder geworden). volgens hem is de bon te oud en had ik het kunnen weten doordat ze stukjes in de krant geplaatst hebben over de overname.

mag dit zomaar? ik voel me best een beetje in de maling genomen! destijds was ik het al niet eens met de bon, aangezien het een product was wat gewoon niet in orde was. en nu dit!
wie weet wat mijn rechten zijn?