Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zi
zijderveld - 20-09-2012 21:18:34
Geldzaken & Recht

Info Stichting Meldpunt Collectief Onrecht

5 jaar geleden zijn binnen 1 week mijn beide ouders overleden. mijn ouders hadden altijd gespaard en zelf heel zuinig geleefd, dus konden ze iets aan ons nalaten. de belasting die we daarover moesten betalen, is zonder bezwaar aan te tekenen betaald. nu was er laatst op de radio een intervieuw met een medewerker van stichting meldpunt collectief onrecht.
een erfgenaam die een zaak aanhangig heeft gemaakt bij de rechtbank, over ongelijke behandeling bij het het vaststellen van de te betalen erfbelasting.
en de positieve uitspraak van de rechtbank van breda hierop.
nu willen we hier misschien ook wel aan mee doen, maar ze vragen 785,- euro vooraf en 10% van de opbrengst. vooral dat laatste vind ik twijfelachtig. kan ik niet beter individueel m.b.v. rechtsbijstand een zaak aanspannen?

dit is de link https://www.collectiefonrecht.nl/nieuws?cntid=214