Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
millevoi - 26-11-2012 15:46:31
Huishouden & Energie

rekening van woningstichtin

L.s.
ik woon in een seniorenwoning van een stichting.
in febr hadden wij een stankoverlast achter in de badkamer,hierin een douche en wastafel,stank kwam van douche afvoerputje.
dit is verholpen door een fa.ca drie weken geleden hadden ik weer stankoverlast nu in het toilet voor aan de ingang en achter in de badkamer,omdat het sifon zonder water stond,kwam rioollucht binnen in het toilet.
achter in de badkamer stonk het ook,dezelfde fa heeft niets gevonden,allen het sifon voren stond leeg doordat er via een prop in het openbaar riool plots losschoot en daardoor hwet sifon leegzoog,met als gevolg stankoverlast.
nu wordt ik geconfronteerd met de de door de fa gestuurde rekening aan de woningstichting moet betalen omdat het sifon leeg stond.
het toilet voor wordt allen door bezoekers bezocht die dan ook hun handen wassen.
hoe kan ik nu weten dat het sifon droogstaat??
achter in de badkamer was alles in orde,in de hele afvoer van ons huis naar het riool was er geen verstopping.
vindt u het juist dat ik voor de kosten van het onderzoek moet opdraaien?