Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

t0
t001 - 14-11-2013 17:09:28
Geldzaken & Recht

Ruim binnen de garantie Bol.com maar toch reparateur betalen

In mei hebben wij een wasmachine gekocht bij bol.com. deze heeft altijd goed gewerkt tot aan afgelopen weekend waarin de wasmachine verschrikkelijk rammelde tijdens het centrifugeren.
omdat bij onze vorige wasmachine dit regelmatig gebeurde en de machine daarna stuk ging had ik mijn twijfels of dit wel goed was.
daarop heb ik bij bol.com een reparatieaanvraag gedaan (dit valt binnen de garantie van 2 jaar). uiteindelijk werd ik gebeld door electrolux voor een afspraak en heb ik nogmaals gevraagd of dit binnen de garantie valt en ik geen kosten hoef te betalen. antwoord was ja en nee geen kosten.
vanmiddag kwam de reparateur langs en kon hij geen mankement vinden. omdat er geen mankement is moet ik de rekening betalen, was er wel een mankement dan werd dit gewoon vergoed.
ik ben het hier totaal niet mee eens. als ik dit van te voren had geweten had ik wel beter nagedacht of ik een reparatie zou aanvragen.

hoe sta ik hier in mijn recht?
ik ga sowieso een mail sturen naar de consumenten belangen van electrolux maar ik ben benieuwd wat jullie hier van vinden en of jullie zoiets ook hebben meegemaakt.