Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mb
mbervoets - 06-12-2013 13:39:42
Garantie & Verzekeringen

Menzis kleert niet uit

Mijn correspondentie met menzis:
beste mensen,
u maakt nu toch echt wel een (denk)fout.
ik heb de eerste 7 behandelingen betaald. ik ben daar extra! voor verzekerd, dus is het door u namens mij betaald. maar wel door mij!
dus als ik dan nog 13 behandelingen betaal is dat samen 20.
inmiddels heb ik al meer dan 20 behandelingen (inclusief die 7) betaald. dus ik krijg nog geld van u terug en u dient mijn therapeut uit te betalen.
met vriendelijke groet
maria bervoets

(verzonden als tip naar kassa!).


menzis schreef:

[hide quoted text]
geachte mevrouw bervoets,

hartelijk dank voor uw e-mail.

u bent verzekerd met pakket fnvzorg 1. dit pakket vergoed in 2013 7 behandelingen en in 2014 9 behandelingen. vanuit uw pakket zijn deze 7 behandelingen vergoed met de volgende behandeldata: 18, 23,26,29 april 2013 3 mei 2013 20, 26 juni 2013. uw fysiotherapeut heeft daarnaast 17 behandelingen ingediend. hiervan zijn er 2 betaald uit uw pakket . van de 15 die niet vergoed zijn heeft u een rekening ontvangen. ontvangt u momenteel nog fysiotherapie dan dient uw therapeut nog 3 behandelingen voor u in te dienen zodat wij kunnen zien dat u vanaf de 21ste behandeling recht heeft op vergoeding voor fysiotherapie uit de basisverzekering. voor deze 3 behandelingen ontvangt u van uw therapeut dan een nota.

ik ga er vanuit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wens u een fijne dag.



wijzigingen in 2014
de wijzigingen in de basisverzekering voor 2014 zijn bekend. http://prinsjesdag.menzis.nl/
heeft u nog vragen?
meer informatie vindt u op http://www.menzis.nl/. via http://www.menzis.nl/mijnmenzis kunt u 24 uur per dag wijzigingen in uw polis doorgeven en online uw nota's declareren. u kunt er ook uw zorgkosten en eigen risico bekijken.

met vriendelijke groet,

karin vaassen - van rooij
menzis

hoe tevreden bent u met menzis?
we zijn heel benieuwd naar wat u van deze e-mail vindt. uw mening helpt ons om onze dienstverlening zo goed mogelijk af te stemmen op uw wensen. daarom nodigt menzis u uit om mee te doen aan een kort tevredenheidsonderzoek. ga naar http://webcollect.viewscast.com/menziswb1/?name=karin vaassen - van rooij om uw mening te geven.

het invullen van de vragen kost u niet meer dan twee minuten.

op 26-11-2013 heeft u de volgende vraag aan ons gesteld:
ik ben verzekert voor 8 behandelingen fysiotherapie. dit betekent dat ik na 12 betaalde behandelingen (samen 20 betaald) weer de fysio vergoed moet krijgen, ik heb nu al 15 behandelingen betaald en mijn fysiotherapeut heeft nog 4 behandelingen niet betaald geregen, waarvan hij vind dat ik ze moet betalen. hoe kan dit?????