Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

co
corencoby - 15-12-2013 21:21:54
Computers & Telefonie

filmpjes you tube stoppen

Hallo,
ik zoek veel muziek op you tube, gewoon om te kijken en te luisteren. dit doe ik op mijn tv die internet heeft, en 3d, merk panasonic 127 cm beeld.
als ik bv marianne weber, of andere zangers, maak niet uit wie ik op zoek, en bovenin het display van de opgezochte artiest staat 25 of 123, dat is het aantal liedjes dat de video dan achter elkaar speelt. hij speelt dan een aantal liedjes, bv een kwartier of een half uur, en dan stopt hij er mee, dan is nog niet alles afgespeeld. midden in het scherm komt dan een puzzelstukje te staan, en is het scherm zwart.
ik moet dan weer van voren af aan beginnen.
dit doet hij op wifi en bedraad internet. ik zou heel graag willen weten hoe dit komt, en of er een oplossing voor is.
de beelden zijn goed, maar niet ieder filmpje is van dezelfde kwaliteit, maar dat weet ik, verder komt alles op het grote beeld.
als julie een antwoord hebben heel graag.
vrg. cor van giersbergen