Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sa
sannetje - 17-03-2014 09:13:56
Geldzaken & Recht

Pakket afgeleverd bij buren, weg

Onlangs heb ik een online bestelling geplaatst bij divoza, een ruitersportwinkel. het werd verzonden met post nl. helaas was ik bij de levering van het pakket niet thuis. maar, stond er op de app 'mijn pakket' én in mijn e-mail, het pakket is afgeleverd bij de buren. dus toen ik thuis kwam ben ik met het briefje dat in de brievenbus lag naar de buren gelopen. mijn buurvrouw reageerde enigszins verbaasd en zegt helemaal geen pakket aangenomen te hebben, en zelfs niet eens thuis was.

ik dacht dat het hier om een fout van de postbode ging (verkeerd huisnummer opgeschreven) en heb ik een briefje op de deur van onze flat opgehangen met de vraag wie mijn pakket dan wel heeft aangenomen. nooit heb ik hierop reactie gehad.

ik heb contact opgenomen met post nl, en zei zeggen dat de postbode zeker weet dat het bij nummer 171 is afgeleverd. daarmee trekken ze verder hun handen van de zaak af, omdat het niet om een aangetekend pakket gaat. pech voor de klant!

ook heb ik contact gehad met divoza en heb ik gemeld dat ik mijn pakket tot op de dag van vandaag niet heb mogen ontvangen, en dat het pakket zoek is. divoza heeft navraag gedaan bij postnl en die vertelde mij natuurlijk hetzelfde, namelijk dat het pakket bij nummer 171 ligt. ik heb ze gemaild dat ik natuurlijk geen bewijs heb dat ik de broek niet heb, en mijn buurvrouw heeft verder ook geen bewijs. maar divoza heeft verder nooit meer gereageerd.

conclusie: mijn pakket is weg, en zowel de leverancier als de webshop zijn niet in staat mij verder te helpen. mag dit zomaar? moet ik gewoon accepteren dat mijn buren niet te vertrouwen zijn en dat mijn geld van de aankoop door de wc gespoeld is?