Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ca
cabanne - 14-07-2014 10:43:34
Geldzaken & Recht

niet kunnen inschrijving bij gemeente als huurder

Mijn dochter heeft onlangs een wooneenheid gehuurd van een particulier. het appartement/huis (waarvan de verhuurder eigenaar is) kent 4 wooneenheden.
volgens de verhuurder kunnen zich slecht 4 personen zich laten inschrijven bij de gemeente op het bewuste adres. de andere drie wooneenheden worden ook verhuurd, o.a. aan samenwonende stellen, die beiden ingeschreven staan bij de gemeente. om die reden kan mijn dochter (die zelfstandig één wooneenheid bewoond) zich niet laten inschrijven bij de gemeente.
het voelt niet alleen vreemd om wel zelfstandig ergens te wonen, maar formeel niet geregistreerd te staan, het heeft ook nog een andere financiële consequenties.

concrete vraag:
heeft de verhuurder een punt dat 'slechts' 4 personen zich mogen laten inschrijven?