Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
robert_t - 26-07-2014 16:37:46
Geldzaken & Recht

Man ex vrouw werkt bij Intrum Justitia

Hallo, heb in de wsnp gezeten en een schone lei gekregen. nu stuurde intrum justitia aanmaning die met de wsnp mee genomen zijn. hier over gebeld en uitgelegd dat het niet meer van toepassing is. ze vroegen om een copy rechtspraak. heb ik opgestuurd maar niet het vonnis. die is ter inzage bij mij thuis.
waarom vanwege privacy, mijn ex vrouw haar man werkt bij intrum justitia en het vermoeden is dat ik om het netjes te houden de sjaak ben. krijg nu alles van vroeger over mij heen.

qua rechtswege heeft intrum justitia geen recht om een copy te krijgen en te bewaren van het vonnis. d schuldeisers zijn toen de tijd op de hoogte gesteld. nu gaat er iets vreselijk mis bij intrum justitia. wie heeft hier ook ervaring mee?