Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ingmar125
ingmar125 - 26-09-2014 09:59:22
Computers & Telefonie

Geld terug vragen Azerty

Hoi,

ik heb vorige week een computer samengesteld via de website azerty.nl, nu kwam het voor dat ik mijn computer aan deed en dat de computer aan ging maar mijn scherm bleef op stan-by staan.
terug gestuurd, bleek het aan mijn moederboord te liggen.

ze hadden hem gemaakt. krijg ik hem woensdag binnen heb ik een spel via internet gedownload (geen torrent dus legaal) geïnstalleerd wou ik deze opstarten en mijn computer hield ermee op.

nu heb ik gebeld en gezegd dat ik er klaar mee ben, en mijn geld terug wil.
nu vertellen ze mij dat dit niet mogelijk is omdat ik een azerty pc montage 1 jaar garantie heb besteld. maar ik hoor van een collega van mij dat ze me geld gewoon horen terug te sturen.

ik ga hem vandaag nog op de post sturen en kijken of die het nu wel gaat doen, wanneer die het niet doet wil ik echt mijn geld terug hebben. (volgens hun kan dat niet omdat ik dus azerty pc montage 1 jaar garantie heb.)

ik zou graag willen weten wat ik verder kan doen.

bedankt!
ingmar