Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jannekehuls - 02-10-2014 00:34:14
Computers & Telefonie

Bedrogen door Vodafone inruildeals??

Ik heb mijn iphone 4s (in uitstekende staat zonder kransjes etc.) opgestuurd naar het vodafone inruildeals bedrijf (ik werd verwezen naar hun op de vidafone website toen ik een nieuw abonnement afsloot). vervolgens kreeg ik een bevestigingsemail dat ik 116 euro zou krijgen voor mijn telefoon binnen 14 dagen. ondertussen is dat meer dan een maand geleden en heb ik nog steeds geen geld ontvangen. ik lees verontrustende berichten over dit bedrijf.. het zou toch te gek voor woorden zijn dat vodafone mensen verwijst naar een bedrijf die mensen bestelen van hun telefoon?? kan ik vodafone aanklagen?

vanuit de vodafone website werd ik doorverwezen naar dit bedrijf en vertrouwde daarom hun advies en heb mijn iphone 4s naar hun gestuurd..

heeft iemand advies?