Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

he
henneke1949 - 13-10-2014 16:25:29
Auto & Vervoer

afpersing?

Uw openstaande factuur, let op en voorkom extra kosten!
privé
x

worldincasso a.b.
6 okt. (7 dagen geleden)

aan mij
geachte heer/mevrouw,



graag uw aandacht voor het volgende.

wij zijn nu al geruime tijd bezig met u in contact te treden teneinde een oplossing te vinden inzake de vordering van worldclub a.b. / d2014284957 van 19,99 euro, inmiddels verhoogd met 40 euro incassokosten, totaal 59,99 euro.

dat blijkt helaas niet haalbaar: u reageert niet op onze berichten of u houdt zich niet aan eventueel gemaakte afspraken, en verspeelt daarmee uw positie bij een gerechtelijke procedure.

wij stellen u nog eenmaal in de gelegenheid om met ons in contact te treden en eventueel een regeling te treffen.



reageert u ook nu niet, dan gaan wij binnen een week over tot het uit handen geven van de vordering aan de deurwaarder, teneinde u op korte termijn te dagvaarden voor de kantonrechter.



dit betekend voor u:

- plaatsing op de zwarte lijst van web-leveranciers. u wordt daarmee van verdere leveranties van webwinkels uitgesloten;

- een confrontatie met kosten die een veelvoud zullen zijn van uw oorspronkelijke factuurbedrag;

- een eventuele beslaglegging op uw inkomsten en/of eigendommen voor het verhalen van het volledige openstaande bedrag, inclusief gerechtelijk kosten (met een minimum van 450,00 euro).



wij hopen en vertrouwen erop, dat u de aangekondigde maatregelen zult voorkomen en zien uw reactie graag tegemoet, u kunt onze klantenservice bereiken via 0909-4133500, box-nummer: 112747 (0,9 c/pm), deze zijn 24/7 bereikbaar voor al uw vragen, momenteel is het wel extra druk dus kan het zijn dat we uw telefoontje niet kunnen beantwoorden, u kunt ons ook een bericht sturen via ons ticket systeem op http://wqd.nl/worldincasso.



betaal direct en voorkom extra hoge kosten, zoals deurwaarders kosten en de wettelijke rente die we mogen opeisen! maak het bedrag (19,99 euro + 40,- euro incassokosten) van 59,99 euro direct over op onze rekening!



rekening nummer: [edit redactie]

o.v.v.: openstaande factuur d2014284957 [uw naam]

t.n.v.: [edit redactie]



factuur specificatie:



factuurnummer: d2014284957

factuur bedrag: 19,99 euro

incassokosten: 40,- euro

wettelijke rente: nog niets



gekochte producten: d201484, 19,99 euro, 1 stuk, e-book phill laur voor laptop



wilt u snel antwoord op al uw vragen? stuur ons een bericht via http://wqd.nl/worldincasso



hoogachtende en in afwachting onder alle reserves,



[edit redactie]



world incasso a.b.



t: 0909-4133500, box-nummer: 112747 (0,9 c/pm)

i: http://wqd.nl/worldincasso



nederlands: de informatie in dit e-mailbericht is persoonlijk en vertrouwelijk en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). indien het e-mailbericht niet voor u is bestemd en bij vergissing bij u terecht is gekomen verzoeken wij u direct contact met ons op te nemen en het bericht te vernietigen. in voorgaand geval is verspreiding, openbaarmaking of gebruik van de inhoud van het e-mailbericht verboden. opdrachten worden slechts aanvaard en uitgevoerd onder toepasselijk verklaring van onze algemene voorwaarden.



english: the information in this e-mail message is private and confidential, and only intended for the addressee. should you receive this message by mistake, we kindly ask you to contact us immediately and destroy the e-mail message. any use of the contents, reproduction or disclosure to third parties is strictly pr