Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sn
sneakerfreak - 20-10-2014 20:19:28
Geldzaken & Recht

Gratis retourneren voor 13 euro???

Ik heb voor mijn zoon schoenen gekocht bij www.jdsports.nl . het is een winkel waar ik in nederland regelmatig naar binnen loop en iets koop, maar nu had ik geen tijd. ik keek op de website die duidelijk aangaf "gratis verzenden en retour bij bestelling boven de 60 euro". nou, wie leest dan de kleine lettertjes. dus.....schoenen in het mandje en betalen maar.....

ze hadden geen ideal dus dan maar met pay pal.....hup hup zo geregeld. toen de schoenen retour moesten omdat de maat niet goed was, bleek ineens dat je bij een betaling via paypal de schoenen niet terug kon brengen bij hun filialen, maar retour moest zenden,met daarbij de excuses dat die retourdienst niet gratis kunnen aanbieden. het verhaal wordt nog gekker, want je moet het pakket ook nog eens naar engeland opsturen....kosten...13 euro!!!

ik vind dit belachelijk want tijdens je bestelling lees je deze waarschuwing nergens, ook niet tijdens de betaling met pay pal. pas als je de kleine lettertjes gaat lezen, komt dit naar voren. maar zeg nou zelf...als er met dikke letters gratis verzenden en retour staat, wie gaat er dan nog 3 blz voorwaarden lezen?

ik heb de winkel een email gestuurd met mijn klacht. ze reageerde daarop met een brief waar ze duidelijk in aangeven dat ze mijn frustratie begrijpen, maar dat ze er niks aan kunnen doen. ik ben erg benieuwd wat andere mensen hier over denken en/of adviseren. ik zou toch gewoon de schoenen af moeten kunnen geven in de winkel zodat zij een terug boeking starten via paypal of voor mijn part de (rembours)retour kosten op zich nemen? als ze met paypal geen volledige service kunnen verlenen, moeten ze deze niet gebruiken of het er tijdens gebruik duidelijk bij aangeven.