Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
macheros - 29-11-2014 09:36:54
Voeding & Gezondheid

verzendkosten betalen aan webwinkels

Ik heb een pakketje besteld bij college style webwinkel. boven € 150,00 totaal worden geen verzendkosten berekend. ik heb 2 artikelen behouden en de rest retour gestuurd. toen kreeg ik een factuur waarop 2x verzendkosten berekend waren. ik heb hierover gebeld en men vertelde mij dat ik zowel de retourskosten als de verzendkosten moest betalen, totaal € 9,90. doordat ik artikelen retour had verzonden, verviel de vrijstelling van geen verzendkosten boven €150,00.
met andere woorden, als je iets besteld en de artikelen allemaal retour zend, dan krijg je een rekening van €9,90 zonder dat je ook maar iets hebt gekocht. ik vind dit meer dan schandalig en wil daarom iedereen waarschuwen die van plan is om iets bij deze webwinkel wil bestellen. ik heb dit ook nog nooit eerder meegemaakt. is dit gebruikelijk bij meerdere webwinkels en kan dit zo maar?