Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bo
bogaard62 - 12-12-2014 14:49:25
Huishouden & Energie

niet op tijd leveren en dan?

Mijn wasmachine gaat kapot dus moet er een nieuwe komen. media markt heeft degene die we willen en ze leveren ook nog binnen 24 uur. maar helaas na een dag nog steeds geen reactie. dus klantenservice bellen. wat blijkt de wasmachine is uitverkocht en ze zijn nog niet in bestelling dus weten ze niet wanneer ze gaan leveren. geld terug is niet aan de orde, eerst laten leveren en als ik dan inmiddels al een andere hebt kan ik de bestelde wasmachine terug sturen en zal het bedrag tussen 5 en 7 werkdagen terug gestort worden. dat ik het bedrag voor een wasmachine niet zo maar op de plank heb liggen is niet hun probleem. dus maar niet wassen.
ik moet dus wel betalen voordat ik kan bestellen maar als media markt niet op tijd levert hoeven ze dus niet het bedrag terug te storten. en reageren op mijn mailtjes doen ze al helemaal niet.
kan dat zo maar???
overigens staat nog steeds op de site van media markt de wasmachine aangeboden met melding dat deze binnen 24 uur wordt geleverd.