Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

st
stephanie85 - 23-01-2015 12:59:19
Geldzaken & Recht

Bankgiro loterij geeft meer prijzen weg dan ze hebben

Bij de bankgiro loterij had ik een prijs naar keuze gewonnen. ik heb toen 2 kaarten voor een rondvaart tijdens het amsterdam light festival ter waarde van €48,- gekozen. ik heb een bevestigingsbrief ontvangen waarin ze me feliciteerde met mijn 2 kaarten voor het festival. ik hoefde alleen een code in te voeren om mijn plek op de rondvaartboot te reserveren. en daar ging het dus fout. mijn prijs was namelijk geheel uitverkocht, er waren geen plekken meer beschikbaar. ik heb toen het 0900- nummer gebeld van de bankgiro loterij en ruim 18min in de wacht gestaan (ergernis!). helaas konden ze niks voor mij doen, ze hebben veel klanten moeten teleurstellen. de kaarten gingen harder dan gedacht. ter compensatie konden ze me wel een andere prijs naar keuze aanbieden. een boek, dvd of een ander klein prijsje van een veel mindere waarde. ik wil die dingen allemaal niet.

ik ben uiteindelijk wel naar het amsterdam light festival geweest en ik heb gewoon kaarten gekocht voor de rondvaart. graag zou ik hier een vergoeding voor willen, maar dat geeft de bankgiro loterij niet.

wat zijn mijn rechten? het is toch raar dat ze meer prijzen weggeven dan dat ze werkelijk hebben?