Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

cm
cmeester - 23-03-2015 10:52:45
Computers & Telefonie

Verzoek Herroeping glasvezelabonnement Vodafone thuis.

Verzoek herroeping glasvezelabonnement vodafone thuis.

op 10-02-2015 komt een adviseur vodafone thuis aan deur.
ik heb besloten abonnement glasvezel aan te gaan.
na ontvangst brief van vodafone waarin andere dingen staan dan adviseur had omschreven, besloten het abonnement te herroepen. ( bijvoorbeeld geen draadloos internet)
12-02-'15 het herroepingsformulier ingevuld en niet aangetekend verstuurd, niet nodig aldus vodafone.
er volgt toch afspraak van installatiebedrijf guidion ondanks herroeping.
vervolgens op 12-03-'15 gebeld met vodafone, de medewerker staat mij erg onbeschoft ter woord en beweert mijn herroeping niet te hebben ontvangen, ik zit vast aan abonnement of afkoop a €390
via aangetekende brief& gewone post bezwaar gemaakt met kopie herroeping op 12-03-2015 verzonden .
op mijn brief per normale post wordt per mail door vodafone thuis gereageerd dat deze brief te laat is en we aan abonnement of afkoop vastzitten, op ingesloten kopie herroeping wordt niet gereageerd, op mijn klacht dat de medewerker onbeschoft was ook niet.
via track& trace kom ik erachter dat het vodafone adres is tussenpost is, mijn brief is doorgestuurd naar service post, waar aangetekende brief nog niet is aangenomen is en nog ongelezen is (21-03-'15)
volgens post nl track&trace staat vodafone erom bekend niet aangetekende brieven als niet verzonden worden beschouwd, en zijn wij de dupe dit terwijl ik 13 dagen voor einde herroepingsdatum het herroepingsformulier heb verzonden.
help!! wat kan ik doen?