Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

st
stefan levinson - 29-03-2015 16:32:32
Computers & Telefonie

Apple iphone 6

Afgelopen september heb ik een nieuwe abonnement afgesloten icm een apple iphone 6, na enige dagen kwam het nieuws naar buiten dat deze telefoons konden buigen bij ligt kracht of in je broekzak. sinds korte tijd reageert mijn scherm van mijn iphone 6 af en toe niet meer. nadat ik mijn hoesje er af haalde zag ik dus dat ook mijn iphone heel licht gebogen is.

toen ik contact zocht met de service desk van apple kreeg ik het volgende antwoord: ja meneer dat is niet zo mooi dat uw scherm niet reageert, echter als uw telefoon gebogen is zoals u aangeeft zal deze niet onder garantie gerepareerd worden. dit omdat u weet dat als de telefoon zo dun is dat u hem niet in uw broekzak moet doen.

wat kan ik hier nog mee een telefoon van 700 euro waar je dus eigenlijk niks meer aan hebt, hoe kan dit wel opgelost worden?