Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
joke1_57 - 31-03-2015 20:53:39
Elektronica & TV

mag na 9 maanden alsnog opwaardering prepaid gevorderd worden?

Heb een prepaid tel nr bij tele 2. vandaag ontving ik een brief waarin staat dat er sinds 2012 een fout in hun systeem zit, waardoor soms opwaarderingen niet zijn betaald. om mij tegemoet te komen ( ik heb niets verkeerd gedaan, toch??) hoef ik "alleen" vanaf 1 april 2014 niet afgerekende opwaarderingen te betalen. dat zou in mijn geval 1 keer zijn geweest, op 25 juni 2014 om 15.31 uur, 20 euro. die 20 euro komen bij mijn volgende nota en worden dan extra geind. de fout is inmiddels hersteld.

mijn vraag: mag dit zomaar? ik heb gecheckt: ik heb geen betaling op die datum staan, maar weet ook niet meer of ik toen heb opgewaardeerd. maar ik vind het wel vreemd dat het na zo'n tijd gewoon even meegedeeld wordt en geind.

wie weet hier meer over?
alvast bedankt
joke