Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
anital_1 - 30-04-2015 15:58:15
Garantie & Verzekeringen

ditzo betalingen

Mijn vriend heeft al jaren zijn verzekeringen lopen bij ditzo. nu heeft mijn vriend vorigjaar zijn verplicht eigen risico moeten betalen. als eerste was het bedrag ineens van zijn rekening gehaald, is daarna op verzoek teruggestort en kon in termijnen betaald worden. dit heeft mijn vriend alsnog in 1 keer gedaan de eerst volgende maand. nu had mijn vriend het via internetbankieren gedaan en heeft daar ipv de factuur nummer zijn polisnummer ingevuld. zij hebben netjes het geld ontvangen maar vervolgens niet voor het daarvoor bestemde gebruikt. zij hebben zonder overleg zijn maandelijkse kosten daarvan betaald 2x en het overige teruggestort. nu kreeg mijn vriend afgelopen weekend een brief dat hij nog het beschuldigde bedrag moest betalen en anders zou die bij het rbvz bekent worden. totaal bedrag was € 345,05. in totaal hadden zij dit bedrag zowieso niet mogen afhalen in één keer en wat zij met dit geld hebben gedaan is al helemaal fout. mensen storten toch niet zomaar geld aan een verzekeringmaatschappij? wij willen weten wat we eventueel qua stappen kunnen ondernemen en of hier meer over bekent is?

ditzo verzekeringen heeft sowiezo niet alles op orde qua administratie. we hebben ook problemen gehad met de autoverzekering en huis / inboedel verzekeringen.