Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ch
chantallxox - 18-05-2015 12:45:31
Huishouden & Energie

Bankstel doorgezakt 2,5 jaar oud, garantie?

Wij hebben in oktober 2012 een hoekbank (york) gekocht bij de haco. nu is er drie maanden geleden een veer gesprongen. deze zijn ze komen maken, hebben allen €50,- voorrijkosten moeten betalen, de veer is gemaakt maar de plek is niet heel stevig meer. nu zat mijn partner vd week op de bank en zakte ineens naar beneden. weer een veer gesprongen. wij hebben opnieuw de haco gebeld en vinden eigenlijk dat ze de bank opnieuw moeten komen maken. je koopt een bank immers voor een langere periode en niet om de twee jaar een nieuwe.
zij geven aan dat ze de nieuwe plek kunnen komen maken tegen €50,- voorrijkosten, en naar de andere plek kunnen ze komen kijken en deze kunnen ze alleen maken als dit dezelfde veer is als de vorige keer
nu vinden wij het echt een slechte service dat na 2,5 jaar de bank al dit soort kuren begint te vertonen en eisen wij eigenlijk dat het gemaakt wordt of dat we een vervangende bank krijgen.
het enige wat de haco ons kan bieden is 20% korting op een nieuwe bank bij hen. echter ben ik niet van plan na deze bank op nieuw bij hen een bank te kopen. maar wij willen kijken wat we verder zouden kunnen doen om dit beter vergoed te krijgen!? heeft iemand hier verstand van? of helaas ook ervaring mee?

dit staat op de website;
op alle activiteiten van haco sliedrecht zijn de algemene voorwaarden van de centrale branchevereniging wonen van toepassing.

alvast bedankt.