Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fe
ferdibouwman - 19-05-2015 17:13:32
Garantie & Verzekeringen

Aansprakelijkstellen stagebedrijf

Hallo,

mijn vriendin heeft op stage haar telefoon op de wc laten liggen. deze heeft nog geen 5 minuten daar gelegen. in de tussentijd heeft een cliënt (zorg) haar telefoon in de wc gegooid en doorgespoeld. de dader is niet bekend en de telefoon is helaas defect. nu hebben wij aangegeven dat wij de instelling aansprakelijk willen stellen. deze geven aan dat zij contact hebben gehad met de verzekeringsmaatschappij die vervolgens aangeven dat wij niks kunnen verhalen.

het bijzondere is dat zowel de instelling als wij privé beide verzekerd zijn bij dezelfde maatschappij. het contact persoon van de instelling zegt dat het haar eigen schuld is terwijl als wij zelf bellen de maatschappij zegt dat wij bij de instelling moeten zijn.

mijn vraag luidt dus, staan wij in ons recht om de instelling aansprakelijk te stellen en heeft iemand tips hoe wij dit het beste kunnen aanpakken?

alvast bedankt!