Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ti
tilda27 - 24-05-2015 02:55:06
Computers & Telefonie

onterecht registratie bij Preventel door Vodafone

Ik heb begin januari via dealdirect een abonnement aangevraagd bij vodafone. omdat ik na verzenden van het formulier maar geen bevestiging kreeg van dealdirect, besloot ik dat ik met deze club echt niet verder wilde. tot mijn verbazing kwam de bevestiging van de aanvraag van het abonnement enkele dagen later toch in me mail. ik kon het niet meer annuleren en het toestel werd met de papieren toch naar mij verzonden. ik heb vervolgens het toestel aan de deur geweigerd en deze is terug gestuurd naar vodafone.
maar nu paar maanden later krijg ik een brief van preventel dat ik ben aangemeld door vodafone.
ik had gehoopt dat ergens in de schakel een mens er tussen zou komen zou zien/lezen dat ik geen contract heb getekend bij vodafone, geen nummer heb bij vodafone, geen klant ben bij vodafone, en ook nooit klant geweest ben bij vodafone. het is onvoorstelbaar dat automatisch een naam wordt doorgegeven aan zo'n organisatie zonder checks, of vragen en dat de consument moeite moet doen om te bewijzen dat het onterecht is. ik heb letterlijk niks, alleen misschien twee van de aanmaningen die vodafone ooit gestuurd heeft. verder werkelijk niks want ik heb geen contract bij vodafone. hoe kan ik deze registratie aanvechten?