Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sh
shar0n80s - 03-06-2015 10:22:55
Geldzaken & Recht

BVA Auctions "In het aantal heeft verkoper typefout gemaakt"

Ik bied regelmatig mee op bva auctions. een tijd geleden was ik de hoogte bieder op twee kavels, bestaande uit 1 van 9 artikelen en 1 van 8. helemaal blij, gezien het een prikje was voor dat wat ik had.

bij bezorging bleek dat ik van beide kavels maar 1 artikel geleverd kreeg. ik miste er dus 15. uiteraard heb ik bva gebeld en zei zouden het uitzoeken bij de leverancier.

gisteren kreeg ik het volgende bericht:

"de opdrachtgever heeft aangegeven dat de omschrijving van de kavel op een misverstand berust. er is een typefout gemaakt, waardoor er meer producten zijn opgegeven dan in voorraad zijn.

hij kan u dan ook niet leveren wat in de omschrijving heeft gestaan.
wij gaan uw aankoopbedrag crediteren met behoud van het product."

een typefout lijkt mij echt heel sterk, gezien de cijfers acht en negen niet heel dicht bij de 1 liggen.

mijn vraag is: weet iemand of er bijvoorbeeld in de algemene voorwaarden iets staat over het leveren van de gewonnen veiling producten? ik heb ze doorgelezen maar kan er eigenlijk niet echt wat over terugvinden. iemand suggesties?

dank alvast.