Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

he
hellenkok - 24-06-2015 07:00:26
Geldzaken & Recht

Kindgebonden budget en echtscheiding

Hallo,
sinds 4,5 jaar ben ik gescheiden, ik heb co-ouderschap en goed contact met mijn ex. echter over één punt komen we niet uit.
het nieuwe kind gebonden budget. de alleenoudercombinatie korting zit nu bij het kind gebonden budget in.
aanvankelijk storten wij het gehele kgb op een gezamenlijke kinderrekening, echter ik heb geen werk meer en het verschil in inkomen is nu groter.
ik stort nu (voorstel van ex) €170 en hij €30. we hebben 3 kinderen 2 staan op mijn naam, dus ik krijg wel extra door een kind extra. maar ik hou ongeveer hetzelfde elke maand over, terwijl ik veel minder inkomen heb.
ik heb geïnformeerd bij de tussen persoon die onze scheiding destijds heeft geregeld voor een herberekening, dat alleen al kost €150. is er een andere (goedkopere) manier om uit terekenen wat wij elk moeten storten van onze kgb?
alvast bedankt!!