Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
josephine1981 - 26-06-2015 16:09:27
Voeding & Gezondheid

Oorstukjes van beter horen breken vaak

Hallo

ik had een vraag. mijn zoon maakt al jaren gebruik van gehoorapparaten. deze hebben wij gekocht bij beter horen. de eerste gehoorapparaat bleek niet voldoende vochtbestendig te zijn en gingen vaak kapot. na 1 jaar kregen wij via menzis al nieuwe gehoorapparaten vergoed en deze apparaten gaan goed. max 1 keer per 6 maand reparatie.

maar nu mijn vraag. sinds enkele weken gebruikt beter horen een nieuw materiaal voor de oorstukjes. sinds dat deze wordt gebruikt zijn, zijn de oorstukjes al 3 keer gebroken. eigen schuld zegt beter horen. wij zeggen nee want immers voor het nieuwe materialen braken ze nooit dus dit ligt niet aan onze zoon. zij halen nu van alles aan. oa ook dat zijn gehoorapparaten sneller stuk gaan ( onze zoon zweet heel snel heel veel, dat is het probleem. menzis vergoed ook altijd zonder problemen de reparatie die ongeveer 1 keer per 6 maand nodig is) .

ze zeggen dat onze zoon schuldig eraan is en wij moeten nu gaan beten ( € 65,- per oorstukje) . dat weiger is dus, want immers ze breken pas sinds het nieuwe materiaal en niet daarvoor ! .
zij zeggen nu, als het materiaal is dan hadden wij meer klachten moeten hebben en het is alleen bij jullie.

zijn er meer mensen met klachten over de nieuwe oorstukjes van beter horen ?