Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

si
simonoloog - 02-07-2015 22:34:44
Geldzaken & Recht

Juridische hulp western union geschil

Ik heb op 7 mei jl een betaling gedaan bij western union met de rekening van mijn man. omdat deze rekening niet gekoppeld is aan mijn naam, kon deze transactie echter niet geaccepteerd worden. helaas is het geld wel degelijk van zijn rekening geschreven en ben ik al bijna 2 maanden aan het bellen en mailen om mijn geld teruggestort te krijgen, tot nu toe zonder resultaat. het gaat over zoveel schijven en voor klachten hebben ze een callcenter aangesteld. ik kom maar niet door de bureaucratische molen heen. het gaat om een bedrag van maar liefst 700 euro, voor ons een groot bedrag, waar we de familie in het land van mijn man wilden helpen in hun levensonderhoud. ik krijg enkel excuses, maar er lijkt geen enkele actie te worden ondernomen.

ik ben de wanhoop nabij.. er wordt gezegd dat ze het geld niet mogen achterhouden, maar ik heb het gevoel dat ik word opgelicht..