Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ek
ekje - 13-07-2015 18:33:16
Auto & Vervoer

Leveringsvoorwaarden

Ik heb op 27 juni 2015 een aantal goederen gekocht bij baby en tienerstore in sliedrecht. de autostoel hadden ze niet op voorraad. deze zouden ze bestellen en ze hadden mij mondeling verteld dat ik binnen 3 weken mijn autostoel zou krijgen. dit staat tevens op de bon. na 2 weken heb ik nog niks ontvangen waarop ik besloot de winkel te bellen. ik kreeg te horen dat het langer zal duren en de autostoel pas op 5 augustus door de leverancier geleverd kan worden. ik ben op 7 augustus uitgerekend. ik heb aangegeven dat ik de autostoel dan liever bij een zaak koopt die m deze week nog kan leveren. nog geen uur later bel ik opnieuw en krijg ik iemand anders aan de lijn. deze verteld mij dat de autostoel ook op 5 augustus niet geleverd kan worden en dat ik nog langer moet wachten. dor vertraging bij de leverancier kan ik m pas in week 33 verwachten.
bij baby en tienerstore kan het dus nog een aantal weken of misschien wel maanden duren voordat ik iets ontvang, aangezien de afgesproken levertijd nooit bindend is volgens hun voorwaarden. ik heb de bon getekend maar niet wetende dat ik zo lang moest wachten.
als ik 'm wil annuleren kost mij dit 25% van de aankoopkosten (229€). of ze willen mij een tegoedbon geven, maar daar heb ik niks aan want heb alles al gekocht wat ik nodig heb.
ik zou graag willen weten wat mij rechten zijn. zowel op de eerste als tweede data die zij mij doorgegeven hebben, kunnen zijn mij niet leveren wat zij mij beloofd hebben. dit kan toch niet zomaar? wie kan mij hierbij helpen?