Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wi
wihebru - 26-08-2015 09:27:09
Huishouden & Energie

garantie CV ketel

In december 2012 is er bij ons een cv-ketel remeha calente 40 c geplaatst. in oktober 2014 was er een lekkage in de ketel waardoor de aardlek de stroom uitschakelde. er is toen onder garantie een driewegklep vervangen maar ik moest wel € 71,00 arbeidsloon betalen. vorige week kreeg ik steeds een foutmelding e14 en bleek er weer water in de ketel te staan en is een hydroblok vervangen, deze klacht is al twee jaar bij remeha bekend maar er werd verder niets aan gedaan. omdat na het vervangen van het hydroblok de klacht nog steeds bleef bestaan is er voor een derde keer een monteur op bezoek geweest en hij constateerde een defecte printplaat en heeft deze vervangen.
mijn vraag is: kan de printplaat defect zijn geworden doordat er meerdere keren (ook binnen de garantie) water in de ketel heeft gestaan en welke kosten moet ik wel of niet gaan betalen?