Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marbo70 - 16-09-2015 09:26:35
Voeding & Gezondheid

Minder zout

Leuk verhaal van pierre over gebruik van minder zout. maar waar pierre aan voorbij gaat is waarom we de laatste 40 jaar steeds meer zout zijn gaan gebruiken. want je wil nog wel iets proeven van wat je eet toch.
en dat is volgens mij nu juist het grote probleem. onze voeding smaakt echt helemaal nergens meer naar. alles is smakeloos en waterig. alles is zo doorgekweekt dat ik me afvraag hoe dit ooit nog goed kan komen. en om diezelfde reden wordt er naar mijn mening ook veel te veel suiker gebruikt. we hebben het dus gewoon zelf verziekt met al die zogenaamde veredeling om de productie maar op te kunnen peppen. besteedt hier nu eens aandacht aan zodat we kunnen terugkeren op onze schrede, groente weer echt gaat smaken dan hebben we zout en suiker niet nodig. bij ons werd vroeger alles zonder zout bereid. dat was alleen goed voor het conserveren van zuurkool, en een deel van ons geslachte varken. maar alles smaakte puur!