Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ni
nicolewolfs - 25-09-2015 20:12:53
Geldzaken & Recht

Catawiki ervaringen / advies

2 aug. is er op mijn naam bij catawiki een bod uitgebracht voor een ring met een bedrag van € 1000,--
twee weken later krijg ik een briief in de mail van een incasso bureau dat ik catawiki € 1295 euro verschuldigd zou zijn. ik ben verhaal gaan halen hoe dit zat en het bleek dat ik geboden zou hebben op een ring. catawiki div. mails verzonden dat ik het niet geweest ben en dat ik ook werkelijk geen ide e heb wie het wel geweest zou zijn. een van mijn collega's kinderen ?? iedereen kan hier de pc in en hij onthoudt mijn inloggegevens catawiki heeft mooie vazen en dat is het enige waar ik wel eens naar gekeken heb maar verder nooit geboden op iets.
catawiki schreven in een mail dat ik aangifte moet doen voor id fraude eerst een aangifte gedaan online maar gezien ze het een ernstig feit vonden is deze door de politie afgewezen en moest ik aangifte doen op het bureau.
inmiddels zijn de lui die door catawiki in de hand genomen ntionaal incasso bureau ) om €1295,-- euro te vorderen met div. brieven en nu ook een huis bezoek deze organisatie legt er een behoorlijke druk op zeg maar rustig onder druk terwijl ik hen al verteld heb hoe het zit dat er een aangifte loopt en dat ik niks besteld heb en de zaak nog loopt. de verkopende partij staat open om de verkoop te annuleren zolang het hem geen geld kost. heeft ook aangegeven dat catawiki zo.n € 300,-- verdient als tussen persoon geen makkelijke organisatie is en er waarschijnlijk alles aan zullen doen om hun geld te krijgen naar zo blijkt.
catawiki zegt te maken hebben met particuliere partijen en dat oa daarom de koop rechts geldig blijft. ik blijk achter gezien met een handelaar te maken te hebben die ook zelf toegeeft dat het voo rhem geen enkel probleem is de annuleren hij raakt de ring wel kwijt en heeft er nog genoeg liggen. als ik google op zijn naam en kijk wat hij aanbiedt bij catawiki alleen al hebben we het hier over iemand die niet een paar dingetjes aanbied maar al een hele poos vanaf 2012 oa op 2ehands.de en op catawiki.
anyway ondanks al mijn inzet al mijn gemail telefooncontact contact met de tegen partij politie bureau etz wilt catawiki niet helpen. ik ben wanhopig want ik voel me erg onder druk gezet en begin moet te verliezen dat ik voor nu € 1300,-- aan iets vast zit wat het a helemaal niet waard is b ik niet en nooit heb gewild en c door mij geen enkel bod op gedaan is.