Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marleen28188 - 30-09-2015 17:25:42
Auto & Vervoer

fabrieksfout

Ik heb in februari een kapotte rechter voorveer gehad. ben toen nog naar de dichtstbijzijnde garage gekomen in mijn woonplaats. deze hebben nieuwe voorveren en lagers gemonteerd en heb deze betaald.
in augustus moest mijn auto voor apk bij mijn eigen vaste garage. hier kwamen een aantal dingen bij naar voren evenals mijn lagers voor. echter nooit aan gedacht dat deze in februari al vervangen waren.
na de apk kwam ik binnen 2 weken terug aangezien ik een knallend geluid hoorde onder mijn auto. bleken de lagers weer kapot te zijn. na veel en lang zoeken hebben ze kunnen vinden dat de veren die ik onder de auto had niet goed waren. het was het goede type alleen een fabrieksfout in de veren zelf die de lagers kapot maken. ik heb alle kosten moeten betalen zo'n 750 euro (4 lagers en weer 2 nieuwe veren).
de garage opgebeld die de veren in februari eronder heeft gezet, maar die geeft de andere garage de schuld dat ze konden zien dat de veren en lagers nieuw waren. kortom, ik heb een kostenpost van 750 euro die door geen van beide garages vergoed wordt! de garage uit mijn woonplaats probeert me eerst garantie aan te bieden en niets te vergoeden, waar ik uiteraard niet mee akkoord ben gegaan. daarna kwam de regeling om de veren eerst op te sturen naar de fabriek en wanneer dat allemaal rond zou zijn ik het geld pas terug krijg. ik ben het hier niet mee eens en wil nu gelijk mijn geld terug, maar wat moet ik doen? (mijn rechtsbijstand kan me niet helpen aangezien het geen merkgarages zijn. beide garages zijn wel bovag)