Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
michellekepen - 07-10-2015 01:55:22
Geldzaken & Recht

Marktplaats doet niets aan dreigende oplichting

Ik kom een advertentie tegen op marktplaats waar fietstassen van een bekend merk aangeboden worden.
echter, elke (ervaren) fietsreiziger kan in één oogopslag zien dat de tassen niet van het bekende merk zijn, maar een goedkoop alternatief. daarom verkoper verwittigd, maar die houd zich van de domme. vervolgens mp verwittigd, maar die overwegen pas in te grijpen na meerdere meldingen! (ik heb geen zin vals te gaan spelen door derden te vragen ook een melding te doen)

resultaat: ik zie dat een koper veel te veel gaat betalen voor een product dat niet het duitse kwaliteitsmerk is zoals vermeld in de advertentie. maar ik kan aan deze dreigende oplichting niets doen!

of zijn er mogelijkheden om dit dreigende onheil te voorkomen?
(wat er feitelijk lijkt te gaan plaatsvinden: koper betaalt en ontvangt product, ontdekt daarna dat het product niet aan de omschrijving voldoet en heeft veel te veel betaald. verkoper zal bij reclamatie niet thuis geven, net als mp)