Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ra
rattan - 30-11-2015 12:25:54
Computers & Telefonie

malafide SMS-diensten

Ik heb een mobiel abonnement bij tele2. reeds enige tijd hoor ik op mijn smartphone enkele malen achtereen een ting. wanneer ik dan kijk staan er 4of soms 5 lege sms'jes op mijn scherm.
nu kreeg ik een incasso via mijn bank van € 44,99. ik heb deze geweigerd, want ik heb me nooit voor een sms-dienst aangemeld en al helemaal niet voor een lege. de volgende dag kreeg ik een berichtje van tele2 dat wanneer ik niet betaalde zij mijn mobiel af zouden sluiten.
ik heb hiertegen uiteraard geprotesteerd en na een lang telefoongesprek met een medewerker, die er overigens niets van begreep of zei er niets van te begrijpen, eindelijk door verbonden met iemand van de afd. mobiele telefoons. zij vertelde me dat het een veel gehoorde klacht is, maar dat ik wel moest betalen wanneer ik niet afgesloten wilde worden, want zij kon er ook echt niets aan doen.
ik vraag me in arren moede af hoeveel de nederlandse internetbedrijven achterlopen en dat ze hun naam niet beter beschermen. kijk naar ah, praxis enz. enz. hierbij ku je ook in allerlei vallen lopen.
intussen zijn alle betaalde diensten op mijn mobiel geblokkeerd, maar mij werd nog wel verteld dat er nog een rekening aan zat te komen die hoger was dan de vorige. mij werd ten zeerste (???) aangeraden toch vooral te betalen om zo verdere moeilijkheden te voorkomen.
intussen heb ik op internet de rekening gezocht en gevonden. hierop is niet te zien dat het een bedrag betreft dat aan het malafide entertainment netsize sv wordt doorbetaald.

mijn vraag is nu, kan dit zomaar? en verder, ben ik verantwoordelijk voor het feit dat zij kennelijk niet in staat zijn om entertainment netsize sv van hun sites te weren? of verdienen ze er misschien zelf ook aan?
wanneer ik bovengenoemde naam in tik op internet staat er direct boven de naam van het bedrijf een aantal klachtencompanies waar ik mijn klacht over dit bedrijf kan indienen. rara, hoe zit dat in vredesnaam?

graag uw reactie.

met vriendelijke groet.
rita bogers

gewenste oplossing

wanneer u mij aangeeft wat ik tegen deze terreur kan doen.