Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcvanhulst
marcvanhulst - 14-02-2024 13:32:01
Computers & Telefonie

@hotmail adres geblokkeerd

Een kennis heeft mijn hulp ingeroepen want ze is op een vreemde manier haar wachtwoord kwijt geraakt aangezien geen van de bij haar wachtwoorden werkte. 
 
normaal gesproken zou je zeggen; bel microsoft even op en vraag hen om hulp! maar helaas sinds een een aantal maanden heeft microsoft de telefonische ondersteuning gestopt en kan je alleen via een webform proberen om je gebruikersnaam (mocht je die kwijt zijn) en je wachtwoord. 
 
gegeven moment moet je ook je vooraf je opgegeven geheime vraag invoeren en dat lukt steeds niet want wat ze ook invuld ze krijgt binnen 5 minuten een automatische replay. 
ook wanneer ze aangeeft dat haar account mogelijk gehackt is moet ze gewoon haar gegevens invullen om weer binnen 5 minuten een auto replay te krijgen. 
 
het @hotmail adres is voor haar ontzettend belangrijk aangezien in  one drive zitten heel veel privé foto's van haar overleden vader en de diverse honden die ze heeft gehad toen ze nog een kennel had. 
 
wie kan haar helpen zonder weer terug te vallen in het invullen van webformulieren die niet bij een medewerker van microsoft terecht komt?

alvast bedankt!