Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ba
Bart0404 - 22-02-2024 19:46:57
Garantie & Verzekeringen

Hoe lang blijft een weigering van een verzekering staan?

30 jaar geleden heb ik mijn auto verzekering te laat betaald en ben destijds geroyeerd, met mijn jeugdige onschuld heb ik daarna een andere vezekering afgesloten en de vraag " bent u al eens geweigerd bij een andere vezekering" met nee beantwoord. dit bleek een heel stomme fout te zijn want hierdoor werd ik wederom geweigerd en kreeg ik ook nog een notitie achter mijn naam zodat ik alleen nog maar bij een speciale verzekering terecht kon.
dat was wel even schrikken. door tussenkomst van mijn broer die al geruime tijd verzekerd was bij een tussen persoon heb ik nog direkt bij een reguliere verzekering een polis af kunnensluiten.
ondertussern zit ik alweer geruime tijd bij een ander tussen persoon, ik wil nu graag zelf mijn verzekeringen afsluiten.
al ruim 30 jaar heb ik nu dus al mijn verzekeringen zonder betalings problemen of iets dergelijks.
nu mijn vraag: moet ik voor de rest van mijn leven ja invullen bij de vraag "bent u al een geweigerd bij een andere verzekering" of hangt hier een termijn aan?
dit is namelijk erg vervelend bij een online aanvraag omdat er dan direkt een afwijzijng volgt