Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Update: Sophie nu vier jaar op vioolles

30-04-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
62 keer bekeken
  •  
viool.jpg
Vier jaar geleden, op 9 april 2007 was Sophie met haar vader te gast in Kassa, de Verlenging. Sophie was toen acht jaar en wilde heel graag op vioolles. Haar vader had haar aangemeld bij de plaatselijke muziekschool, maar dat was niet gelukt nadat ze haar maanden aan het lijntje hadden gehouden. Vandaar dat ze Kassa hadden gemaild. De redactie heeft toen viooldocent Guido Jansen, die gespecialiseerd is in het lesgeven aan kinderen, gevraagd of hij Sophie in de uitzending les zou willen geven.
 
Onlangs liet de vader van Sophie weten dat zij inmiddels vier jaar vioolles heeft van Guido Jansen en dat ze een aardig deuntje kan spelen. Reden voor Kassa om Sophie en haar docent te vragen om voor de feestelijke uitzending van 30 april een stukje te komen spelen. Sophie houdt niet alleen van vioolspelen, ze is ook gek op pretparken. Vandaar dat Kassa heeft gevraagd of ze samen met tv-kok Pierre Wind het eten in vijf grote attractieparken wil uitproberen. Het resultaat kunt u hier  zien.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!