ch
door chan Jul 17, 2006 om 18:57
Computers & telefonie

Active X besturingselement uitvoeren

Ik krijg die error steeeds nadat ik iets heb gedaan en ik heb al overal gekeken maar kan dat berichtje niet weghalen en dat is steeds heel irritant weet iemand waar ik dat kan uitzetten?

355 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Jul 20, 2006 om 22:46
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Als Internet Explorer een melding geeft van Active X besturingselement uitvoeren betekent dit dat de site die u bezoekt een active X programmatje wil uitvoeren op uw pc. Dit kan noodzakelijk zijn voor de site om volledig te functioneren, zoals het geval is bij Windowsupdate, maar het kan ook schadelijk zijn.


Ik weet zo uit mijn hoofd niet waar deze vraag uitgeschakeld kan worden, omdat ik zelf geen Internet Explorer gebruik, maar dat dit gevraagd wordt is absoluut geen overbodige luxe, zeker gezien al het mogelijk misbruik van een systeem als Active X.

ve
door verwijderd - Jul 21, 2006 om 08:57
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dit is geen error, maar een waarschuwing. De actie die je doet kan schadelijk zijn.


 

ve
door verwijderd - Jul 21, 2006 om 10:59
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Deze waarschuwing krijg ik ook bij een bepaalde site namelijk http://www.funpics4u.com/index.php?l=nederlands
Dit is een (nette) site waar honderden leuke plaatjes, filpmjes e.d. te zien zijn. Deze melding die regelmatig verschijnt ben ik door onbekende oorzaak een paar weken kwijt geweest doch onverwachts is deze melding sinds enkele dagen terug gekeerd.
Als iemand een tip heeft hoe ik deze melding weer kan kwijt raken dan houd ik mij aanbevolen.


Met vriendelijke groet,
Willem

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - May 23, 2024 om 11:18
Voeding & gezondheid

Wie heeft ervaring met een beeldschermbril?

zijn er verziende mensen (leesbrildragers) die een beeldscherm- of computerbril hebben? Ik heb sinds kort een leesbril maar die werkt niet voor mijn laptopscherm, vandaar de vraag.  Lees meer