bo
door borgje Aug 30, 2007 om 15:04
Computers & telefonie

Ik ontvang mijn nieuwsbrieven niet meer

sinds een maand internet ik via tele 2.op zich gaat dat prima, maar ik ontvang een aantal nieuwsbrieven niet meer. ik krijg ook helemaal geen spam meer. vroeger kwam die in een map met ongewenste email. daar kwamen ook wel een paar nieuwsbrieven in,(zelfs die van kassa)maar die kon ik dan op een lijst van gewenste email zetten en dan ontving ik ze gewoon. ik heb tele 2 gebeld, maar zij konden mij geen advies geven. ik heb zelf niets aan mijn beveiliging veranderd. ik hoop dat er iemand is die mij advies kan geven. bij voorbaat hartelijke dank

594 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Aug 30, 2007 om 15:56
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik heb al geruime tijd (tot volle tevredenheid) Tele2, maar naar mij sturen ze braaf alle Spam door.


Eerst was het Zonnet, toen was er weinig tot geen spam, daarna werd het Versatel, ook weing spam en nu zijn ze overgenomen door Tele2 en de spam laat mijn mailbox soms bijna overlopen.


Ook ik heb Tele2 daarover gemaild en ze zeggen dat je zelf een spamfilter moet aanschaffen en op hun site is inderdaad helemaal niets daarover terug te vinden of in te stellen.


Misschien moet je je opnieuw aanmelden voor die nieuwsbrieven? Hebben ze nog wel je goede email-adres?

ve
door verwijderd - Aug 30, 2007 om 16:01
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo

Mogelijk moet u online uw spamregels nog instellen.
Ga naar de site van uw provider en kijk bij Webmail.
Mogelijk is daar ook een map spam mail te vinden.

Vrgr. AF


<script type="text/javascript">



ve
door verwijderd - Aug 30, 2007 om 16:03
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

dank voor jullie snelle reactie. helaas is er bij webmail geen mogelijkheid om iets in te stellen voor spam. ik heb inderdaad geprobeerd  me opnieuw aan te melden, maar ik krijg ze dan weer niet.zijn er nog andere mogelijkheden?

ve
door verwijderd - Aug 30, 2007 om 16:13
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Vreemd. Als Tele2 inderdaad een spamfilter hanteert moet je hier ook invloed op hebben (anders loop je de kans belangrijke mails kwijt te raken - niet te ontvangen)
Staat e.e.a. ook niet bij "Mijn Tele2" ?
Verder is er ook nog een Forum op www.tele2.nl waar u de vraag kunt stellen.
En uiteraard de klantenservice: die zouden het moeten weten.

Vrgr AF







<script type="text/javascript">



ve
door verwijderd - Aug 30, 2007 om 16:22
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

En kom je er onverhoopt helemaal niet uit:
Neem een gratis nieuw emailadres bij yahoo of google (gmail) of betaald bij www.dds.nl (bij die laatste kom je in elk geval niet voor dit soort verrassingen te staan)





<script type="text/javascript">



ve
door verwijderd - Aug 30, 2007 om 23:10
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Is het niet simpelweg dat je vroeger met een ander adres had geregistreerd (bijv. ...@planet.nl)? Dan is het logisch dat je geen nieuwsbrieven meer krijgt. Spam ook, maar dat is slechts een kwestie van tijd. Binnen de kortste keren weten ze je wel te vinden.

ve
door verwijderd - Sep 4, 2007 om 15:26
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hi,


Tele2 heeft geen speciaal spamfilter ingesteld. Als je bepaalde nieuwsbrieven niet ontvangt zou ik controleren of het juiste e-mail adres nog bekend is bij de verzender. Tele2 heeft geen wijzigingen aangebracht op de e-mail servers.


Mirko


Tele2 webservice

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - May 23, 2024 om 11:18
Voeding & gezondheid

Wie heeft ervaring met een beeldschermbril?

zijn er verziende mensen (leesbrildragers) die een beeldscherm- of computerbril hebben? Ik heb sinds kort een leesbril maar die werkt niet voor mijn laptopscherm, vandaar de vraag.  Lees meer