ki
door kippendief Jun 15, 2004 om 21:16
Computers & telefonie

Per abuis iets gewijzigd.

In de haast om iets klaar te krijgen in Outlook heb ik per abuis iets rechtsboven aangetikt (f9 of zo). gevolg alles lag eruit. Nu heb ik deels wat zaken kunnen herstellen maar kan ik niet via de gewone manier de euroteken (was gewoon contr/alt 5 en nu hetzelfde maar dan onder e of de ' (op café of rené)  krijgen. Alles gaat nu via alt toets nummerieke bord en dit ging eerst gewoon via het toetsenbord. Wie weet wat ik eraan moet veranderen om dit weer op orde te krijgen. Ik wordt gek van het gezoek naar symbolen en de code's erbij op mijn gekopieerde lijstje. Moet ik een nieuwe programma instaleren en zo ja welke?


kippendief


 

484 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Jun 15, 2004 om 21:41
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dag Kippendief,


€ bij € mij € gaat € het € wel €. Groeten, Ton.

ve
door verwijderd - Jun 15, 2004 om 23:24
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Je kan eens kijken of je toetsenbord taal instelling nog klopt doe dit via configuratiescherm > landinstellingen > talen > details > je komt nu bij de toetsenbord taalinstellingen uit kijk of hier alles nog ingesteld staat op nederlands - verenigde staten.


succes


 

ve
door verwijderd - Jun 16, 2004 om 23:27
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik heb de reactie van Tuinfreak uitgeprobeerd maar helaas.


Een kleine aanvulling....


Mijn besturingssyteem is Window´s98 en daar krijg ik de euroteken er niet meer in onder de vijftoets. Ik heb een z.g.n. 101 toetsenbord die momenteel op de landinstelling VS en op het toetsenbord NL.


Ik kan alleen via contr E de euro krijgen en in mijn webdesign programma alleen via een speciale tekentabel kan krijgen. Voorheen kon ik hier gewoon de euro intypen.


 


 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - May 23, 2024 om 11:18
Voeding & gezondheid

Wie heeft ervaring met een beeldschermbril?

zijn er verziende mensen (leesbrildragers) die een beeldscherm- of computerbril hebben? Ik heb sinds kort een leesbril maar die werkt niet voor mijn laptopscherm, vandaar de vraag.  Lees meer