ma
door maikelvu Mar 28, 2004 om 11:15
Computers & telefonie

Serversoftware beschadigd

3 maanden gelden kocht ik een eigen server en bijbehorende software bij subhosting.nl. Gisteren werd deze server gehackt en is de besturingssoftware (van linux) beschadigd door de hackers. Ik heb niet de mogenlijkheid hier iets aan te doen. Op mijn aankoop heb ik 2 jaar garantie. De server staat gehost bij subhsoting. In hoevere is het mogenlijk om of mijn geld terug te krijgen of dat de server gerepareerd wordt?

427 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

jo
door johan911 - Apr 16, 2004 om 13:07
35 Antwoorden / 1 Vragen
0

Naar ik aanneem heb je een overeenkomst gesloten met subhosting.nl -> lees deze even door. Daar staat in waar zij en u verantwoordelijk voor zijn en waar de garantie op zit. Als zij alles uitgevoerd hebben zoals overeengekomen is en de beveiliging was door hen uitgevoerd dan hebben zij gefaalt.
Het lijkt mij dat jezelf verantwoordelijk bent (direct of indirect) voor de beveiliging en verdere installaties van je systeem want je bent nl. de opdrachtgever. Waar geen opdracht toe gegeven is wordt niet uitgevoerd. Maar vraag dit even na bij subhosting.nl of lees contract.
De server repareren is wellicht alleen het opnieuw installeren van Linux en diverse applicaties. Geld terugkrijgen is lastig als zij niet in gebreke zijn gebleven. Succes.

theus
door theus - Jan 27, 2012 om 00:05
7 Antwoorden / 2 Vragen
0

Staan in deze app ook alle Horeca-zaken met een toilet vermeld? Veel mensen weten niet dat Horecabedrijven het moeten toelaten dat passanten, ook al gebruiken ze niets in de zaak, om in een Horecazaak naar het toilet te gaan. De exploitant heeft dan wel het recht om daar een redelijke vergoeding voor te vragen.

ro
door rondol - Jan 27, 2012 om 11:53
43 Antwoorden / 5 Vragen
0

Staat er ook vermeld of je gratis, of een WC is waarvoor je moet betalen? Niet iedere openbare WC is gratis.

megaman63
door megaman63 - Jan 28, 2012 om 11:22
20 Antwoorden / 2 Vragen
0

Rondol, kijk op hogenood.nl dan app aanklikken en daar kan je een korte demo zien en je eventueel aanmelden voor de app.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - May 23, 2024 om 11:18
Voeding & gezondheid

Wie heeft ervaring met een beeldschermbril?

zijn er verziende mensen (leesbrildragers) die een beeldscherm- of computerbril hebben? Ik heb sinds kort een leesbril maar die werkt niet voor mijn laptopscherm, vandaar de vraag.  Lees meer