ja
door janine14 May 19, 2011 om 18:48
Computers & telefonie

Wesitehouder heeft mijn negatieve reactie omgezet naar positief in gastenboek

Ik heb een slechte ervaring met iemand en heb op haar website in haar gastenboek uitgelegd waarom. Zij zelf was niet bereid iets aan mijn klacht te doen. Ze heeft mijn negatieve reactie laten verwijderen door haar websitemaker en er een positieve reactie neergezet met mijn naam eronder. Ze heeft het gastenboek zo laten veranderen na mijn negatieve reactie dat je niet meer rechtstreeks je reactie kunt plaatsen, maar dit eerst wordt gescreend door de eigenaresse. Alle negatieve reacties worden geweigerd c.q. niet geplaatst. Mijn vraag: kan mijn positieve reactie weggehaald worden door iemand (buiten zijzelf natuurlijk) en mag je zomaar uit iemands naam een reactie neerzetten? Gr. van Janine.

753 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

stacey
door stacey - May 19, 2011 om 18:57
10352 Antwoorden / 12 Vragen
0

Weghalen mag je wel iets als je het niet op je site wilt hebben,
er een ander verhaal van maken met jouw naam eronder mag natuurlijk niet.
Je zou haar kunnen verzoeken het weg te halen omdat je anders de juiste/jouw mening vermeld met feit dat ze die zomaar gewijzigd heeft op haar site dan wel op andere revieuw sites zult neerzetten...........

freya
door freya - May 19, 2011 om 19:04
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0


Hallo janine14,

De moderator/webmaster van de betreffende website mag berichten aanpassen indien ze niet aan de regels voldoen. Als het bericht b.v. schuttingtaal bevat of beledigende opmerkingen, dan mogen ze dat aanpassen. Ongefundeerde beschuldigingen mogen ook aangepast/verwijderd worden. Hier in de rubriek 'Vraag & beantwoord' gebeurt dat ook.
Van een negatief bericht een positief bericht maken kan natuurlijk niet. Eerlijk gezegd vind ik een dergelijke actie ronduit onbeschoft. Stuur ze een email met de vraag het (aangepaste) bericht te verwijderen. Verwijs in je email ook naar je post hier op de kassa website. Willen ze desondanks toch niet tot verwijderen overgaan, dan kun je op andere fora (tros radar, kassa enz.) natuurlijk wel waarschuwingen plaatsen. En dan uiteraard ook aangeven om welke website het gaat.
Kortom, geef ze een laatste kans en anders "wie niet horen wil, moet maar voelen".

m.vr.gr. Freya

ja
door janine14 - May 19, 2011 om 19:05
12 Antwoorden / 10 Vragen
0

Hoi Stacey. Ik heb haar natuurlijk al gemeld dat ik dit geen stijl vind. Ze heeft zelfs mijn achternaam erbij gezet. Wat voor zin heeft een gastenboek als de reacties die niet bevallen, gewoon verwijderd worden en alleen positieve blijven staan? En welke revieuw sites bedoel je? waar kan ik waarschuwen voor een naaister die zo slordig werkt dat je met haar creaties niet op een feestje kan verschijnen?

sonjaatje
door sonjaatje - May 19, 2011 om 19:18
1961 Antwoorden / 1 Vragen
0

Zet hier dan maar je negatieve ervaring neer, die kan ze in ieder geval niet weghalen.

stacey
door stacey - May 19, 2011 om 19:27
10352 Antwoorden / 12 Vragen
0

[quote=janine14 schreef op donderdag 19 mei 2011, 19:05]Hoi Stacey. Ik heb haar natuurlijk al gemeld dat ik dit geen stijl vind. Ze heeft zelfs mijn achternaam erbij gezet. Wat voor zin heeft een gastenboek als de reacties die niet bevallen, gewoon verwijderd worden en alleen positieve blijven staan? En welke revieuw sites bedoel je? waar kan ik waarschuwen voor een naaister die zo slordig werkt dat je met haar creaties niet op een feestje kan verschijnen?

Dacht dat het een internetshopje betrof.......

Maar als ze op een site reclame maakt of op een forum gezocht wordt naar zoiets is er vast ook wel een mogelijkheid ergens te reageren.

En wat sonjaatje zegt, een topic hier is ook altijd `goede` reclame en kan ze zelf niet zomaar verwijderen ;-)

pino123
door pino123 - May 19, 2011 om 19:43
2766 Antwoorden / 14 Vragen
0

Zet de naam hier even neer van de fraaie site, daarna stuur je de eigenaar even een email dat je hier een topic over haar site hebt geopend. Misschien gaat de eigenaar nog even reageren.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

S.
S. Anne - Jun 2, 2024 om 12:41
Huishouden & energie
Schimmel in trapkast

Schimmel in trapkast

Ik woon sinds een week in een koopwoning uit 1974. We hebben 4 maanden geklust en toen zag ik al zwarte schimmel in de trapkast, die deels onder de grond zit. Dit zat op 3 van de 4 muren, alleen op kelderniveau. Er zit geen kruipruimte, en aan de andere kant van de muren zit dus grond. (Die waarschijnlijk flink vochtig is na alle regen van de afgelopen maanden.)
2 weken geleden heb ik de schi ... Lees meer

wi
wim koelewijn - May 29, 2024 om 13:18
Huishouden & energie

Waspods het meest onzinnige bedenksel...

Ben ik de enige die vindt dat de waspods, met 3 of 4 verschillende  gescheiden ingrediënten het grootst mogelijke onzinbedenksel is?
Met moeite gescheiden in zo'n pod gepropt  en komt dan in de wasmachine binnen no- time weer bij elkaar zodra het omhulsel is gesmolten..en in verhouding giga-duur !! Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer