ve
door verine Jan 17, 2005 om 15:50
Computers & telefonie

Zogenaamd contract met Quicknet

Ik heb het volgende probleem: sinds een paar maanden bestookt ADSL-aanbieder Quicknet mij met rekeningen, omdat ik een contract met hen zou hebben gesloten. Ik heb inderdaad een keer informatie bij hen aangevraagd (zij zeggen nu dat dit al een contract was), maar daarna nooit meer wat gehoord.


Nu zegt Quicknet dat ik verplicht ben te betalen, maar ik maak helemaal geen gebruik van ADSL! Ik heb ook nooit ergens mijn handtekening onder gezet. Zij blijven echter volhouden dat ik een contract heb en hebben een incassobureau op me afgestuurd.


Heeft iemand hier ervaring mee? Wat kan ik nu het beste doen?
Alvast bedankt!

458 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tuinfreak_1
door tuinfreak_1 - Jan 17, 2005 om 17:54
763 Antwoorden / 1 Vragen
0

hallo verine,


Er bestaat altijd nog een kleine kans dat je onbedoeld een contract hebt afgesloten (geen idee of je telefonisch via internet oid info hebt aangevraagd)
mocht je echter nooit iets hebben ontvangen dan kunnen ze je ook geen contract aansmeren in zo'n geval geld dat een bedrijf eerst maar moet bewijzen dat je inderdaad een contract hebt afgesloten je kan immers niet betalen voor iets dat je niet hebt afgesloten.
wat kan je doen ze nog eens een brief sturen en om uitleg en bewijs vragen mochten ze al een incasso bureau op je afgestuurd hebben reageer hier dan op en laat weten dat je nooit iets hebt afgesloten.


succes en groet tuinfreak

bullebak
door bullebak - Feb 6, 2005 om 02:41
7 Antwoorden / 1 Vragen
0

Een contract vereist een handtekening. Een degelijk bedrijf stuurt  na een internetaanmelding altijd een contract op ter ondertekening. Pas na ontvangst bij het bedrijf wordt het contract geldig. Een aangetekende brief naar Quicknet  met uw visie en met het verzoek om een copie van uw getekende contract zal uitsluitsel geven. Stuur ook een copie van de brief naar het incassobureau.Als u niets getekend heeft dan zou ik me geen enkele zorg maken. Hoort u niets meer dan vallen ze door de mand.

ma
door masminus - May 20, 2005 om 21:47
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

Nee men kan ook zonder handtekening een contract afloten. Of ga je altijd in de superdeboer met handtekening inkopen? Dat is ook een contract.


Maar zon internet contract is naturlijk moelijk te bewijzen. Als je zegt dat geen contract bestaat en dat je niet even weet wat ze van je willen dan moeten ze de contract bewijzen. En en IP is da niet voldoende even (je gebruikt toch WLAN en shared de verbinding?). Dus kunnen ze aanmanen en zo maar uiteindelijk voor de rechtbank gaan ze zeker niet.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Iv
Ivone - May 18, 2024 om 19:07
Huishouden & energie

Hoeveel dopjes Formil Rood gebruiken per wasbeurt?

Het flacon Formil zegt voor 42 wasbeurten inhoud te hebben, maar hoeveel gebruik je per wasbeurt? Lees meer

wi
witteke - Mar 5, 2024 om 14:40
Voeding & gezondheid

Extreme tandarts angst

Deze keer eens niet een vraag waar ik zelf mee te maken heb,maar voor een buurvrouw,die nauwelijks kan lezen en schrijven,sorry

Ze heeft extreme tandarts angst,wat ook is vastgesteld
En ze heeft zich laten vertellen dat in bepaalde gevallen de narcose bij de tandarts in de basisverzekering zit

Voor ze dit doet,wil ik dit zeker weten voor haar
Wat ik vind is
... Lees meer

Iv
Ivone - May 18, 2024 om 19:04
Huishouden & energie

Hoeveel vloeibaar wasmiddel gebruiken dopjes

Hoeveel fijne was per dopje van het flacon te gebruiken? Lees meer