sa
door sansanbakker Aug 14, 2012 om 11:28
Geldzaken & recht

Abonnement veranderen

Ik heb een abonnement op de Jansen. Nu stopt dat blad en krijg ik net een brief dat mijn abonnement automatisch wordt omgezet naar een abonnement op het blad Santé. Ik wil dat niet, wil gewoon mijn teveel betaalde geld terug. Ik krijg dat blad Santé sowieso nog 4 keer want ik had nog 4 keer recht op het blad Jansen. Als ik daarna niet verder wil gaan moet ik alsnog opzeggen! Ik wil helemaal geen ander blad en mijn vraag is dus, mag dit zomaar??

606 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ri
door rissiejjj - Aug 14, 2012 om 11:36
26 Antwoorden / 6 Vragen
0

Of het mag weet ik niet.
Maar heb in het verleden ook zo'n situatie aan de hand gehad.
Had een abonnement op de Break out welke toen veranderde in een ander blad midden in mijn duur van het abonnement.

Heb toen direct gebeld toen ik de brief ontving, heb toen 1x het nieuwe blad gehad omdat ze niet meer konden tegenhouden, maar heb wel restitutie gehad van het volledig resterende bedrag.

abarth
door abarth - Aug 14, 2012 om 11:54
845 Antwoorden / 19 Vragen
0

Nee, je hebt recht op je geld terug.
Ze kunnen namelijk niet meer leveren wat overeengekomen is.
Zolang het niet hetzelfde of beter is (en dat is in dit geval niet want je krijgt iets anders en over smaak valt te twisten dus is het niet beter)
Dus mag de overeenkomst kostenloos ontbonden worden.

Zie hier meer informatie consuwijzer

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

al
alrom - May 26, 2024 om 16:11
Geldzaken & recht

Mijn Postbus is verplaatst naar een andere gemeente, mag dat zomaar?

Mijn Postbus is door PostNL verplaatst naar een andere gemeente, nu moet ik er 15 kilometer voor reizen, de reden was dat het servicepunt (winkel) de postbussen niet meer wil beheren, mag dat zomaar? Lees meer

ma
marudut - Feb 29, 2024 om 14:34
Auto & vervoer

Zijn er mensen die ook problemen hebben met auto met een vervuilde T DGi motor?

Mijn dochter heeft een Kia Stonic 1.0T GDi motor (2018, 67.500 km). Deze is hiervoor van mijn zus geweest en is netjes onderhouden volgens de richtlijnen van KIa. Toen mijn zu de auto overgekocht had van mijn zus bleek de auto heel erg schokte wanneer er met een constante snelheid gereden werd. Uiteindelijk, na onderzoek door de Kia garage bleek dat de motor ontzettend vervuild was. De kleppen zat ... Lees meer

Wi

Mag de website van de Digitale Bibliotheek voor de Nederlandse Letteren (DBNL.org) van de Taalunie, de Vlaamse Erfgoedbibliotheken en de KB, nationale bibliotheek weigeren mijn profiel met fouten te verwijderen op haar website dbnl.org?

Ik heb een auteurs profiel op deze websie gekregen zonder mijn toestemming te vragen. https://www.dbnl.org/overdbnl/index.php
Mijn profiel daar staat vol fouten. De DBNL wil mijn profiel niet weghalen, maar ook de fouten niet corrigeren.
Als ik google zie ik dat ik niet het enige slachtoffer ben van fouten op deze site https://neerlandistiek.nl

Is hier iets aan de doe beste l ... Lees meer