si
door sieke Aug 29, 2010 om 21:37
Huishouden & energie

Groepskorting levering energie.

Krijg geregeld aanbiedingen van UnitedConsumers, de laatste met groepskorting bij Essent (waar ik momenteel mijn energie van krijg) 50 ct. korting per kWh stroom t.o.v.de variabele tarieven Essent en 50 ct. korting per m3 gas t.o.v. variabele tarieven essent.
Zou graag eventuele ervaringen met UnitedConsumers vernemen van mensen die deze hebben.
Bij voorbaat dank voor eventuele reacties.EnergiekortingenE

943 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

we
door wesjesr - Aug 29, 2010 om 21:47
15 Antwoorden / 5 Vragen
0

Sieke,
lees de pagina van United Consumers eens goed. Je zult dan lezen dat je 0,50 Eurocent korting krijgt, als je werkelijk zoveel korting zou krijgen dan had UC heel Nederland als lid. Bij mij zou dit een "voordeel" opleveren voor mijn gasrekening van 11 euro op jaarbasis.

poltol
door poltol - Aug 29, 2010 om 21:54
3885 Antwoorden / 22 Vragen
0

Hallo,

Kan volgens mij helemaal niet.

kWh kost 9.02 cent
m3 gas kost 36.96 cent

Vaste kosten per maand voor gas en elec. samen = €4.98.

Goed lezen op hun site en even rekenen kan u in ieder geval heeeeeeeel veel ergernis besparen.
En dat is [tegenwoordig] al heel veel waard.

Succes, poltol

ridder_1
door ridder_1 - Aug 29, 2010 om 22:38
376 Antwoorden / 8 Vragen
0

Sieke,

Ben nu 3 jaar lid van UC en je krijgt per kW elektriciteit of M3 gas een 0,5 cent korting, Bekijk je verbruik van het afgelopen jaar en kijk wat het je voordeel oplevert. Is het bv. E 10,-- op jaarbasis (het gaat alleen om de energieprijzen en niet over het vastrecht etc !!) dan kan je beter gewoon bij je huidige leverancier blijven ivm fouten die kunnen optreden bij het overschrijven of dat je een hoger voorschot gaat krijgen.
CU is een onafhankelijke leverancier (zgn. energybroker) en ze hebben best een goede service en ik heb zelf nooit problemen gehad. Ook kan je goedkoper benzine en een autoverzekering afsluiten etc.Omdat ze een grote groep leden hebben (gratis lidmaatschap) kunnen ze de extra korting bedingen bij je energieleverancier. Voordeel is dat je geen verplichte deelname of contract hebt, je kan altijd zonder boete naar een andere leverancier overstappen.

si
door sieke - Aug 30, 2010 om 12:01
10 Antwoorden / 44 Vragen
0

Beste mensen die gerageerd hebben op mijn verzoek om inlichtingen over groepskortingen van UnitedConsumers helaas heb ik een grote fout gemaakt in dit bericht.
De korting bedraagt 0,50 ct en niet 50 ct per eenheid.
Bij deze mijn excuses en dank voor Uw verhelderende reacties.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - May 23, 2024 om 11:18
Voeding & gezondheid

Wie heeft ervaring met een beeldschermbril?

zijn er verziende mensen (leesbrildragers) die een beeldscherm- of computerbril hebben? Ik heb sinds kort een leesbril maar die werkt niet voor mijn laptopscherm, vandaar de vraag.  Lees meer