li
door lisamarie2 9 mei 2012 om 20:04
Huishouden & energie

Primagaz Nederland Zutphen klachten?

Wij hebben klachten over Primagaz Zutphen en willen graag hierbij een oproep doen om te kijken of er meerdere mensen zijn die gezamenlijk een actie richting dit bedrijf wil doen.

Wij hebben geen aardgas en zijn afhankelijk van propaangas die ze in een opslagtank aan ons (groep van bewoners) leveren. Hierbij worden zeer hoge kosten voor vastrecht en levering gas (ruim 3 euro ! per eenheid) gevraagd.

Ook al maak je geen gebruik van het propaan, moet je toch maandelijks betalen om dan eens per kwartaal een afrekening te krijgen nadat je wederom de onveranderde stand hebt moeten doorgegeven.

Men stuurt tevens verschillende nota's om de verwarring compleet te maken. Ook vraagt men voor definieve afsluiten ruim 200 euro en jaarlijks een vast bedrag van 50 vastrecht.

Via de website van het bedrijf krijgt de bezoeker het idee dat men zeer klantvriendelijk is en men meedenkt met de klant, echter men wil vooral dat je betaalt en denkt men met name aan de eigen bedrijfresultaten en niet aan de behoeftes van de eindgebruiker.

Na meerdere malen contact te hebben gezocht, blijft men starrig niet of nauwelijks reageren. Hopelijk zijn er meerder mensen met klachten en kunnen we zo het bedrijf aanpakken.

624 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten. De vraag kan niet meer worden beantwoord.

door valerius-2 - 9 mei 2012 om 21:50
7841 Antwoorden / 95 Vragen
0

Aanluiting en meter laten verwijderen als u toch niets gebruikt, zal wel geld kosten. Bij mij heb ik de gasmeter weg laten halen omdat ik geen gas gebruik doordat ik blokverwarming.
Moest er wel voor betalen maar heb dat nu al lang terug verdiend.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

na
narcisto - 18 okt. 2016 om 16:52
Geldzaken & recht

Efpacht

Woon in Rotterdam-zevenkamp. Het huis is van 87. Erfpacht is afgekocht tot en met 2037 . Erfpacht of wat ze nu zeggen bij de gemeente,de grond moet dan betaald worden tot en met 2086. Is het wijs om nu de grond tot en mey 2086 af te kopen of wachten tot en met 2037 gezien de stand van de rente. Weet niet hoeveel de grond waard is in zevenkamp. Lees meer

da
dabronsg - 21 okt. 2016 om 13:26
Garantie & verzekeringen

Klachtafhandeling door Electrolux

Wij hebben twee jaar en een paar maanden geleden een Zanussi magnetron gekocht. Na iets meer dan twee jaar gebeurde het weleens dat eten koud uit de magnetron kwam. Een paar maanden verder weigerde het apparaat altijd dienst.

Aangezien de garantie voorbij was zijn we niet naar de winkel gestapt voor reparatie, maar hebben we Electrolux (het bedrijf achter Zanussi) gebeld. De ... Lees meer

we
wenvers - 21 okt. 2016 om 14:51
Geldzaken & recht

Woningruil bij uitzetting

Ik ben een poosje terug met iemand in contact gekomen i.v.m. woningruil. Beide partijen bleken oprechte interesse te hebben en we hebben allebei een aanvraag gedaan incl. betaling voor woningruil bij onze woningbouwverenigingen. Omdat de huurder die mijn huis graag wilde geen positieve verhuurdersverklaring kreeg ging de ruil niet door omdat mijn woningbouw die persoon afkeurde. Ik heb echter nog ... Lees meer