li
door lisamarie2 9 mei 2012 om 20:04
Huishouden & energie

Primagaz Nederland Zutphen klachten?

Wij hebben klachten over Primagaz Zutphen en willen graag hierbij een oproep doen om te kijken of er meerdere mensen zijn die gezamenlijk een actie richting dit bedrijf wil doen.

Wij hebben geen aardgas en zijn afhankelijk van propaangas die ze in een opslagtank aan ons (groep van bewoners) leveren. Hierbij worden zeer hoge kosten voor vastrecht en levering gas (ruim 3 euro ! per eenheid) gevraagd.

Ook al maak je geen gebruik van het propaan, moet je toch maandelijks betalen om dan eens per kwartaal een afrekening te krijgen nadat je wederom de onveranderde stand hebt moeten doorgegeven.

Men stuurt tevens verschillende nota's om de verwarring compleet te maken. Ook vraagt men voor definieve afsluiten ruim 200 euro en jaarlijks een vast bedrag van 50 vastrecht.

Via de website van het bedrijf krijgt de bezoeker het idee dat men zeer klantvriendelijk is en men meedenkt met de klant, echter men wil vooral dat je betaalt en denkt men met name aan de eigen bedrijfresultaten en niet aan de behoeftes van de eindgebruiker.

Na meerdere malen contact te hebben gezocht, blijft men starrig niet of nauwelijks reageren. Hopelijk zijn er meerder mensen met klachten en kunnen we zo het bedrijf aanpakken.

477 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten. De vraag kan niet meer worden beantwoord.

door valerius-2 - 9 mei 2012 om 21:50
7843 Antwoorden / 95 Vragen
0

Aanluiting en meter laten verwijderen als u toch niets gebruikt, zal wel geld kosten. Bij mij heb ik de gasmeter weg laten halen omdat ik geen gas gebruik doordat ik blokverwarming.
Moest er wel voor betalen maar heb dat nu al lang terug verdiend.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

1m
1margaretha - 26 mei 2016 om 12:12
Auto & vervoer

ANWB. Irritant al die ongevraagde reclame. Ongewenst en kostenverhogend.

Regelmatig krijg ik op naam geadreseerde reclame van de ANWB. Ik heb hier al een keer telefonisch contact over op genomen. Wederom wordt mij nu telefonisch beloofd een en ander aan te passen. Ook blijkt er verschil tussen reclame van "derde" en reclame van de ANWB zelf. Het maakt mij niets uit van wie, indien het in een enveloppe zit van de ANWB. Misbruik van mijn lidmaatschap ( doorverkoop adresg ... Lees meer

da
daief hamid - 26 mei 2016 om 11:17
Auto & vervoer

Ik heb geen woonadress meer dus was ik te laat met betaling wat kan ik doen?

ik kreeg brieven van wegebelasting,maat ik heb ze niet ontvangen omdat ik woon daar niet meer nu heb ik boetes voor te laat betalen kan ik bezwaarshrift indienen??? Lees meer

ke
kennis - 26 mei 2016 om 12:17
Huishouden & energie

Hoe betrouwbaar is de Slimme meter

Van Enexis vernomen (zijn een paar weken geleden de meter komen controleren) dat zij vlg. week een slimme meter komen plaatsen. Er staat mij iets vanbij dat er iets negatiefs mee was maar weet niet meer wat> Heeft u er ervaring mee via binnengekomen berichten?
Vriendelijke groet, Dinie Bosman Lees meer