li
door lisamarie2 9 mei 2012 om 20:04
Huishouden & energie

Primagaz Nederland Zutphen klachten?

Wij hebben klachten over Primagaz Zutphen en willen graag hierbij een oproep doen om te kijken of er meerdere mensen zijn die gezamenlijk een actie richting dit bedrijf wil doen.

Wij hebben geen aardgas en zijn afhankelijk van propaangas die ze in een opslagtank aan ons (groep van bewoners) leveren. Hierbij worden zeer hoge kosten voor vastrecht en levering gas (ruim 3 euro ! per eenheid) gevraagd.

Ook al maak je geen gebruik van het propaan, moet je toch maandelijks betalen om dan eens per kwartaal een afrekening te krijgen nadat je wederom de onveranderde stand hebt moeten doorgegeven.

Men stuurt tevens verschillende nota's om de verwarring compleet te maken. Ook vraagt men voor definieve afsluiten ruim 200 euro en jaarlijks een vast bedrag van 50 vastrecht.

Via de website van het bedrijf krijgt de bezoeker het idee dat men zeer klantvriendelijk is en men meedenkt met de klant, echter men wil vooral dat je betaalt en denkt men met name aan de eigen bedrijfresultaten en niet aan de behoeftes van de eindgebruiker.

Na meerdere malen contact te hebben gezocht, blijft men starrig niet of nauwelijks reageren. Hopelijk zijn er meerder mensen met klachten en kunnen we zo het bedrijf aanpakken.

542 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten. De vraag kan niet meer worden beantwoord.

door valerius-2 - 9 mei 2012 om 21:50
7841 Antwoorden / 95 Vragen
0

Aanluiting en meter laten verwijderen als u toch niets gebruikt, zal wel geld kosten. Bij mij heb ik de gasmeter weg laten halen omdat ik geen gas gebruik doordat ik blokverwarming.
Moest er wel voor betalen maar heb dat nu al lang terug verdiend.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ha
harley88 - 25 jul. 2016 om 16:03
Garantie & verzekeringen

Hema verzekering eigen risico

Goedendag,

Ik heb schade aan mijn auto. De tegenpartij is verzekerd bij Hema schadeverzekeringen.
Nu heeft de Hema de schade betaald maar niet het volledige bedrag. De eigenrisico van 100,- die de tegenpartij heeft moeten zij zelf aan mij overmaken en heeft de Hema niks mee te maken zeggen ze.
Nu maakt de tegenpartij dus niet de 100,- eigenrisico over.
Ik heb weer met Hem ... Lees meer

Su
Supermarkt - 25 jul. 2016 om 18:10
Winkels & webshops

Mag een winkel zomaar prijzen van artikelen overprijzen met de helft meer erop

Was bij europatuin in Wijchen Ik heb daar week of acht geleden een boeket zijdebloemen gekocht hortensia voor in de vaas voor 14,99 Nu vandaag was ik er 25 juli , waren alle zijde bloemen afgeprijst met 50 % Dus ik dacht neem een boeket mee vond ze zo leuk staat Tot mijn verbazing waren ze overgeprijsd met een sticker van 28,99 Dacht is foutje nee hoor allemaal Keek op andere zijde bloemen waren a ... Lees meer

to
tom janssen - 25 jul. 2016 om 14:27
Winkels & webshops
Is de site nldschoenen.com betrouwbaar? Word ook via Facebook gespamed.

Is de site nldschoenen.com betrouwbaar? Word ook via Facebook gespamed.

Nou heel simpel zijn websites die aanbiedingen aanbieden via Facebook enigzins betrouwbaar en zo niet waar kun je dan aankloppen of zelf controleren of het pluis is. Lees meer