li
door lisamarie2 - 09 May 2012 om 20:04
Huishouden & energie

Primagaz nederland zutphen klachten?

Wij hebben klachten over Primagaz Zutphen en willen graag hierbij een oproep doen om te kijken of er meerdere mensen zijn die gezamenlijk een actie richting dit bedrijf wil doen.

Wij hebben geen aardgas en zijn afhankelijk van propaangas die ze in een opslagtank aan ons (groep van bewoners) leveren. Hierbij worden zeer hoge kosten voor vastrecht en levering gas (ruim 3 euro ! per eenheid) gevraagd.

Ook al maak je geen gebruik van het propaan, moet je toch maandelijks betalen om dan eens per kwartaal een afrekening te krijgen nadat je wederom de onveranderde stand hebt moeten doorgegeven.

Men stuurt tevens verschillende nota's om de verwarring compleet te maken. Ook vraagt men voor definieve afsluiten ruim 200 euro en jaarlijks een vast bedrag van 50 vastrecht.

Via de website van het bedrijf krijgt de bezoeker het idee dat men zeer klantvriendelijk is en men meedenkt met de klant, echter men wil vooral dat je betaalt en denkt men met name aan de eigen bedrijfresultaten en niet aan de behoeftes van de eindgebruiker.

Na meerdere malen contact te hebben gezocht, blijft men starrig niet of nauwelijks reageren. Hopelijk zijn er meerder mensen met klachten en kunnen we zo het bedrijf aanpakken.

342 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten. De vraag kan niet meer worden beantwoord.

door valerius-2 - 09 May 2012 om 21:50
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Aanluiting en meter laten verwijderen als u toch niets gebruikt, zal wel geld kosten. Bij mij heb ik de gasmeter weg laten halen omdat ik geen gas gebruik doordat ik blokverwarming.
Moest er wel voor betalen maar heb dat nu al lang terug verdiend.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ma
marjaa - 07 Feb 2016 om 11:55
Garantie & verzekeringen

Opstalverzekering vakantiehuisje naar werkelijke waarde

Weet iemand een opstalverzekering voor vakantiehuisje waarbij de werkelijke waarde als uitgangspunt genomen wordt? Ik heb nu een verzekering die duurder is dan die voor mijn woonhuis, terwijl de waarde van vakantiehuisje veel en veel minder is. Ik weet dat rabobank dat aanbood, maar kan alleen als je alles via hen doet en dat wil ik niet. Alvast bedankt voor het meedenken. Ik heb diverse verzekeri ... Lees meer

zo
zoekster1 - 07 Feb 2016 om 10:37
Vrije tijd & tuin

Kan de fragmenten van Kassa niet terugzien

Ik weet dat sommige van jullie dat ook hebben. Ik kan de fragmenten van Kassa tv niet terug zien. Weten jullie daar een oplossing voor? Ik heb het al maanden geleden gemeld bij de redactie zelfs met een printscreen, maar ze doen er niets mee.

Aangezien ik mij als consument ernstig gedupeerd voel, vind ik dit zeker een consumentenvraag. Als deze vraag zou worden verwijderd is hier sprak ... Lees meer

si
simon92 - 06 Feb 2016 om 13:13
Auto & vervoer

Autovoorruit problemen

goededag allemaal,

mijn vader heeft een oldtimer inbezit, die auto had zolang ik me kan herinneren al een barst in de voorruit, nu is dat achteraf omdat de voorruitframe verbogen is van deze cabriolet.

deze auto is naar een specialist gebracht in oldtimers en vooral in dit type auto's. Hij is er zelf pas na 2 ruiten achter gekomen. 

Na veel gedoe heen en weer heeft ... Lees meer